Feestjes & Arrangementen

Bij Bowling en Squash de Molenvliet in Gorinchem bieden wij een scala aan feestjes en arrangementen aan om ervoor te zorgen dat jouw speciale gelegenheid onvergetelijk wordt! Hiervoor hebben wij verschillende arrangementen die vanaf 4 personen te reserveren zijn.

 

Heeft u vragen of wilt u een op maat gemaakt arrangement, u kunt ons bereiken per mail: info@piratenland.com of telefonisch 0183-625065

Bowling arrangement 1

Ontvangst met koffie/thee, 2 uur bowlen en tijdens het bowlen wordt een bittergarnituur van 2 x 3 hapjes per persoon geserveerd.

 

€21,00 per persoon

Bowling arrangement 2

Ontvangst met koffie/thee en gebak,2 uur bowlen en tijdens het bowlen wordt een bittergarnituur van 2 x 3 hapjes per persoon geserveerd.

 

€24,50 per persoon

Steengrillen (4 personen) of barbecue (vanaf 30 personen)

Bij beide arrangement kunt krijgt u 6 soorten vlees afkomstig van de slager. Daarnaast kunt u zoveel als u wenst gebruik maken van ons saladebuffet, uiteraard tijdens het eten krijgt u frietjes en zal er stokbrood en kruidenboter beschikbaar zijn.

 

Zonder bowlen -                      €32,50

1 uur bowlen -                        €35,00

2 uur bowlen -                        €37,50

Kinderen tot 12 jaar -              €25,00

Kinderfeestje

Gezellig met al jouw vriendjes en vriendinnetjes 1 uur bowlen, met een glaasje ranja. Na het bowlen met zijn allen een frietje met een snack na keuze. Als jouw buikje dan nog niet gevuld is mag je kiezen tussen een waterijsje of een snoepzakje! Natuurlijk zijn wij de jarige nog niet vergeten, die mag op het einde nog een cadeautje uitzoeken!

 

€13,00 per kind.

Fl├╝gelbowlen

Iedere vrijdag- en zaterdagavond vanaf 20:00 uur tot 23:00 uur hebben wij flügelbowlen.

Gooi jij een strike als de gekleurde pin helemaal vooraan staat, waarschuw je het personeel, en win je voor de hele baan een flügel.

 

Minimale leeftijd is 18 jaar!

Maak nu jouw reservering voor een onvergetelijke dag!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw feestje of arrangement te plannen of reserveer direct online!