Arrangementen bij Bowling en Squash de Molenvliet

Bij Bowling en Squash de Molenvliet in Gorinchem bieden wij een scala aan feestjes en arrangementen aan om ervoor te zorgen dat jouw speciale gelegenheid onvergetelijk wordt! Hiervoor hebben wij verschillende arrangementen die vanaf 4 personen te reserveren zijn.

 

Heeft u vragen of wilt u een op maat gemaakt arrangement, u kunt ons bereiken per mail: info@bowlinggorinchem.nl of telefonisch 0183-625065

Bowling arrangement 1

Ontvangst met koffie/thee, 2 uur bowlen en tijdens het bowlen wordt een bittergarnituur van 2 x 3 hapjes per persoon geserveerd.

 

€21,00 per persoon

Bowling arrangement 2 

Ontvangst met koffie/thee en gebak, 2 uur bowlen en tijdens het bowlen wordt een bittergarnituur van 2 x 3 hapjes per persoon geserveerd.

 

€24,50 per persoon

Steengrillen (4 personen) of barbecue (vanaf 30 personen)

Bij beide arrangementen krijgt u 6 soorten vlees van de Topslager. Daarnaast kunt u zoveel als u wenst gebruik maken van ons saladebuffet. Tijdens het eten serveren wij u goudgele frietjes en staat er stokbrood met kruidenboter voor u klaar.

 

Zonder bowlen -                       €32,50 per persoon

1 uur bowlen -                            €35,00 per persoon

2 uur bowlen -                            €37,50 per persoon

Kinderen tot 12 jaar -            €25,00 per persoon

Kinderfeestje

Gezellig met al jouw vriendjes en vriendinnetjes 1 uur bowlen, met een glaasje ranja. Na het bowlen met zijn allen een frietje met een snack naar keuze. Als jouw buikje dan nog niet gevuld is mag je kiezen tussen een waterijsje of een snoepzakje! Natuurlijk zijn wij de jarige nog niet vergeten, die mag op het einde nog een cadeautje uitzoeken!

 

€13,00 per kind

Reserveer nu voor een onvergetelijk kinderfeestje!

Neem contact met ons op om een arrangement op maat aan te vragen of reserveer direct online voor een dag vol plezier bij Bowling en Squash de Molenvliet.